tunnus:
salasana:

Tarjoushallinta.fi

Huikean näyttävät tarjoukset nopeasti ja vaivattomasti!

Tarjoushallinta.fi -palvelulla luodut tarjoukset ovat aina viimeistellyn tyylikkäitä ja yritysilmeesi mukaisia!

KATSO ESIMERKKITARJOUS!

Tarjoushallinta.fi

Tarjousten luominen ei ole koskaan ollut näin tehokasta!

Tarjoushallinta.fi -palvelussa tarjous kootaan valmiista elementeistä ja pohjista valmiiksi - parissa minuutissa!

LUE LISÄÄ!

Hyödyt

Myynnin kasvu

Tarjoushallinta.fi -palvelun avulla tarjouksesi saavuttavat asiakkaasi nopeammin, ne erottuvat positiivisesti joukosta, ovat kilpailijoidesi tarjouksia kattavampia ja tarjousten hyväksymisprosentti kasvaa.

Työn helpottuminen

Valmiit tekstipohjat, tarjouspohjat, kuvapankki ja liitetiedostot nopeuttavat tarjousten tekemistä huomattavasti. Palvelu on täysin suomenkielinen ja erittäin helppokäyttöinen!

Seurannan parantuminen

Tarjousprosessin eri vaiheissa olevien tarjousten seuranta, automaattiset huomautukset pitkään avoinna olleista tarjouksista ja reaaliaikainen automaattinen raportointi auttavat pitämään tarjousliikenteen vahvasti hallinnassa.

Markkinoinnin tehostuminen

Tarjousten tyylikäs graafinen ilme, yhtenäinen sisältö ja mahdollisuus lähettää asiakkaille automaattisesti viestejä esim. tarjouksen hyväksynnän tai toimituksen yhteydessä vahvistavat yrityksen brändiä.

Pyydä ilmainen esittely »

Ominaisuudet

Kokoaminen valmiista palikoista

Palveluun koottavat valmiit tekstipohjat, palvelut, tuotteet ja kokonaiset tarjouspohjat sekä valmiiden tarjousten kopiointi tekevät tarjousten kokoamisesta nopeaa ja helppoa - ja tarjousten ulkoasu on aina tyylikäs ja yritysilmeen mukainen.

Kuvat, graafit ja liitetiedostot

Liitetiedostojen ja kuvien lisääminen tarjouksiin ja tekstipohjiin on todella helppoa ja nopeaa. Ohjelma huolehtii kuvien koot automaattisesti oikein, ja kaikki kerran lisätyt tiedostot ovat jatkossa käytössä yhdellä klikkauksella tiedosto- ja kuvakansioista.

Automatiikkaa

Tarjousten automaattinen siirtyminen esim. toimenpiteitä vaativiin tarjouksiin sekä asiakkaille automaattisesti lähtevät tyylikkäät viestit tilausprosessin edetessä varmistavat kaikkien tarjousten viemisen loppuun ja paremman asiakastyytyväisyyden.

Myynnin saavutettavissa - aina

Tarjoushallinta.fi -palvelu toimii verkossa, joten kaikkiin tarjouksiin pääsee käsiksi mistä tahansa - vaikka tarjous olisi alunperin tehty muualla tai jonkun toisen henkilön toimesta. Supernopea haku, selkeä rakenne ja käyttäjäkohtainen kansiorakenne takaavat, että tarjoukset ovat aina käsillä.

Suomenkielistä ja helppoa

Palvelu on kehitetty nimenomaan suomalaisten PK-yritysten tarpeisiin ilman turhaa monimutkaisuutta. Palvelun käyttö on todella helppoa ja tapahtuu selvästi suomen kielellä.

Informatiivista raportointia

Palvelu sisältää graafisen raportoinnin jonka avulla voidaan aikajaksoittain seurata mm. tarjousten hyväksymisprosenttien ja läpimenoaikojen kehitystä. Kaikki raportit toimivat täysin reaaliajassa.

Pyydä ilmainen esittely »

Usein Kysyttyä

Kuinka iso prosessi palvelun käyttöönotto on?

Koska palvelu on täysin suomenkielinen, selkeä ja yritysten todellisten tarpeiden pohjalta rakennettu, on käyttöönotto todella helppoa ja nopeaa. Käyttöönottokoulutus vie vain noin tunnin, ja palvelun hyödyistä pääsee nauttimaan jo ensimmäisenä päivänä.

Miten tarjoukset jaotellaan eri kansioihin?

Halutut tarjouskansiot määritetään ennen käyttöönottoa ja luodaan teille valmiiksi. Yleensä tarjoukset on jaoteltu avoimiin, hyväksyttyihin ja hylättyihin tarjouksiin sekä lisäksi toimenpiteitä vaativille tarjouksille ja tarjouspohjille on omat kansionsa. Kansiorakenne on kuitenkin täysin asiakkaan tarpeiden mukaisesti sovittavissa - eri käyttäjillä voi esimerkiksi olla omat kansionsa.

Kuinka tarjouspohjan graafinen ilme määritetään?

Tarjouspohjan graafinen ilme suunnitellaan vastaamaan yrityksen graafista ilmettä ammattilaisen toimesta ennen käyttöönottoa, ja tarjouspohjan suunnittelu sisältyy aina palvelupakettiin. Tarjouspohjia voidaan luoda myös useita erilaisia eri tarpeita varten, ja tarvittaessa tarjouspohjan graafisen ulkoasun voi luoda myös asiakkaan osoittama mainostoimisto tai suunnittelija.

Onko tarjous pakko kohdistaa aina yksittäiselle asiakkaalle?

Tarjouksen ei ole pakko kohdistua vain yhdelle asiakkaalle tai vastaanottajalle. Tarjous voi aivan hyvin olla kampanjaluonteinen suuremmalle joukolle lähetetty yleistarjous, tai siihen voi vaikkapa olla linkki suoraan yrityksen www-sivustolta. Varsinaisten tarjousten lisäksi palvelulla voi hyvin helposti luoda esim. tietopaketteja tai vaikkapa tilausvahvistuksia erilaisiin tarpeisiin.

Miten automaattiset viestit toimivat?

Mikäli Tarjoushallinta.fi -palvelu kytketään Asiakasviesti.fi -palveluun, voidaan asiakkaille lähettää automaattisesti viestejä tarjousten ja tilausten siirtyessä kansioista toisiin. Tämä mahdollistaa esimerkiksi asiakkaille automaattisesti lähtevät jälkimarkkinointi- ja asiakaskyselyviestit palveluiden tai tuotteiden toimitusten jälkeen, tai vaikkapa ilmoituksen tilauksen käsittelystä tai tilausvahvistuksesta. Asiakkaille lähtevät viestit ovat myös yrityksen oman graafisen ilmeen mukaisia - tyylikkäitä ja selkeitä.

Kuinka paljon palvelu maksaa, miten se on hinnoiteltu?

Kokonaisuutena palvelu on hinnoiteltu erittäin edulliseksi, eikä palvelun käyttöönotto vaadi tuhansien eurojen investointeja. Palvelun hinta muodostuu kertaluonteisesta aloitusmaksusta sekä ohjelmistopalvelun käyttömaksusta. Aloitusmaksu sisältää lyhyen tarvekartoituksen, tilien avaukset, tarjouspohjien suunnittelut ja käyttöönottokoulutukset. Käyttömaksu sisältää ohjelmiston käyttöoikeuden, palvelun ylläpidon, automaattiset varmuuskopioinnit, ilmaiset ohjelmistopäivitykset sekä puhelin- ja etätuen ohjelmiston käyttöön. Tarkka hinta määräytyy pitkälle asiakkaan tarpeiden mukaan ja riippuu myös käytön laajuudesta ja käyttäjämääristä. Tarjouksen saat helposti pyytämällä - onhan käytössämme Tarjoushallinta.fi -palvelu!

Ilmainen esittely

Ilmainen esittely - paikan päällä tai etäyhteydellä!

Esittelemme Tarjoushallinta.fi -palvelua mielellämme. Esittelyn aikana näet palvelun toiminnan käytännössä ja huomaat kuinka helppokäyttöinen palvelu on. Voimme tulla esittelemään palvelua luoksenne, tai hoitaa esittelyn hyvin kätevästi myös etäyhteyden avulla puhelimitse. Esittely on täysin maksuton, eikä velvoita teitä mihinkään. Pyydä ilmainen esittely tai kysy lisää täyttämällä allaoleva lomake.

Nimi:
*
Yritys / yhteisö:
Puhelin:
*
Sähköposti:
*
Lisätietoa:
 

Referenssit

Palvelun käyttäjät sen parhaiten kertovat

Tarjoushallinta.fi -palvelun tarkat ominaisuudet räätälöidään aina mahdollisimman hyvin asiakkaidemme tarpeita vastaaviksi. Huolehdimme asiakkaistamme ja palvelun toimivuudesta tehokkaasti myös käyttöönoton jälkeen, ja annamme kattavat tukipalvelut asiakkaillemme. Palvelu kehittyy jatkuvasti, ja asiakkaamme ovatkin olleet palveluun hyvin tyytyväisiä.

Ohessa muutamia kommentteja Tarjoushallinta.fi -palvelun käyttäjiltä. He, jos ketkä, tietävät miten hyödyllinen ja toimiva palvelu todella on.

Tarjoushallinnan tarjous- ja tietopaketti antavat meistä palveluntuottajana ammattimaisen, tässä ajassa toimivan kuvan. Tarjouksen persoonallisuus ja kuvien käyttömahdollisuus avaavat aivan uusia ulottuvuuksia kokoustarjouksen laatimiseen. Voin tehdä ja muokata tarjouksiamme missä vain ja milloin vain - ajansäästö on selkeä ja tervetullut etu arjen työhön.

Kristiina Vuonos-Laaksonen
Avainasiakaspäällikkö, Krapihovi Oy

Tarjoushallinta.fi -palvelu on ollut korvaamaton apu myyntiorganisaatiollemme. Myynnin hallinta sekä tarjousten luominen on helpottunut valtavasti, ja yritysimagomme on näyttävien tarjousten vuoksi kehittynyt todella paljon. Suosittelen Tarjoushallinta.fi -palvelua varauksetta!

Esa Kortetjärvi
Myyntijohtaja, Suomen Myyntipäälliköt Oy

Yritys

Iggo Software Oy

Iggo Software Oy
y-tunnus 2185800-6
myynti@iggosoftware.fi

Oulu
Asemakatu 37, 3krs
90100 Oulu, Finland

Myynti
myynti@iggosoftware.fi
ma-pe 9.00-17.00

Asiakaspalvelu
tuki@iggosoftware.fi
ma-pe 8.00-17.00