Pikkujoulut Origon yläkerrassa 2017 menuehdotukset

Tarjouksemme joulujuhliinne ravintolamme yläkerrassa

Kiitoksia kiinnostuksestanne ravintolaamme kohtaan

Ohessa tarjouksemme pyyntönne mukaan. Toivon sen vastaavan odotuksianne. Mikäli esille nousee kysymyksiä, autan mielelläni parhaani mukaan.

Yläkerrassamme juhlanne ovat aina yksityistilaisuuksia ja viikonloppuisin tila on käytettävissä aina klo 04 asti aamulla.

Alkuun suosittelemme Origon omenaglögiä tai Origon perinteistä punaviiniglögiä

Juomiksi suosittelemme seisovaan pöytään joko Basets Seleccion Blanco ja Tinto Kataloniasta Espanjasta

tai

Rheingau Riesling Halbtrocken 2014 Saksasta ja Erasmo 2010 Chilestä

 

Seisovat joulupöydät yläkerrassa 2017

ORIGON PERINTEINEN JOULUPÖYTÄ

Sillikaviaaria

Tagen sinappisilakkaa ja tomaattisilliä

Lasimestarin silakkarullia

Graavattua lohta, talon sinappikastiketta

Sitrusmarinoituja jäämeren katkarapuja ja sinisimpukoita

Savulohta, tartarkastiketta

Villisikapatee, karpalohiloa

Perinteistä rosollia

Metsäsienisalaattia

Vihersalaattia, tyrnivinaigrette

Talon  saaristolaisleipää, karjalanpiirakoita

Tilliperunoita,  voita

 

Pääruoka

Harmaasuolattua joulukinkkua, paistoliemikastiketta

Rommiluumuja, voiherneitä

Lanttulaatikkoa, porkkanalaatikkoa, perunalaatikkoa

Keitetyt perunat


Jälkiruoka

AuraGold juustoa, piparkakkuja ja viikunahilloa

Konvehteja

 

KAPTEENIN JOULUPÖYTÄ

Origon silli ala russe

Tagen sinappisilakkaa ja tomaattisilliä

Lasimestarin silakkarullia

 Graavattua lohta, sinappikastiketta

Savulohta omasta savustamosta, tartarkastiketta

Siianmätimoussea ruisleipäsillä

Ankanmaksamousse crustadit

Harmaasuolattua joulukinkkua, talon konjakkisinappia

Metsäsienisalaattia

Caesarsalaattia ja jäämeren katkapuja

Vihersalaattia, tyrnivinaigrette

Talon  saaristolaisleipää, karjalanpiirakoita

Tilliperunaa

Voita, tuorejuustoa

 

Pääruoka

Saksanhirven paahtopaistia, portviinikastiketta ja paistettuja herkkutatteja

Mustajuuri-porkkanagratiinia

 

Jälkiruoka

Suklaabrownieleivoksia valkosuklaa-piparkakkuganachen kera

Briejuustoa ja marmeladia

konvehteja

Ravintola Origo käyttää kaikessa toiminnassaan mahdollisimman paljon lähiruokaa.

 

Ruokalistoillamme on tarjottu hankolaisen metsästäjän haahkaa, sorsaa ja tavia. Olemme vuosikausia tehneet yhteistyötä Bovikin luomulammastilan kanssa Tammisaaresta, Fiskarssin metsästäjien, sekä Kosken kartanon luomutilan kanssa Perniöstä. Uusimpana yhteistyötä on aloitettu myös Hangon Täktomissa toimivan Highland karjan kasvattajan kanssa. Kalaa ostamme mahdollisuuksien mukaan paikallisesti, tarjonnan ollessa valitettavan niukkaa. Kasviksien osalta pyrimme tekemään yhteistyötä lähialueen toimijoiden kanssa, saaden välillä mm. maa-artisokkaa, raparperia ja tyrnimarjoja paikallisilta. Pääosa käyttämistämme sienistä kerätään lähialueen metsistä.

Kaikki tarjouksemme ruoat valmistetaan ravintolassamme Origossa Hangossa itse paikanpäällä, kuten teemme normaalissakin toiminnassamme päivittäin.

Tilausehdot

Laskutus: Tilaisuuden jälkeen Joanna Österlund oy laskuttaa asiakasta (14pv netto). Ruoan minimilaskutus perustuu vahvistettuun osanottajamäärään.

 

Tarjouksen hinnat sisältävät arvonlisäveron (14/24%). Mikäli arvonlisävero muuttuu, muuttuvat hinnat sen mukaisesti.

 

Pyydämme ystävällisesti vastaamaan tarjouksemme viimeistään kahden viikon kuluessa sen saatuanne. Mikäli hyväksytte tarjouksemme pyydämme teitä ilmoittamaan lopullisen henkilömäärän viimeistään 7 arkipäivää ennen tilaisuuttanne. Varaamme oikeuden muokata tarjouksen sisältöä, mikäli jonkin tuotteen saatavuudessa esiintyisi ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.

 

Toivottavasti tarjous vastaa odotuksianne ja voimme tehdä Teille onnistuneen tilaisuuden.

 

Mikäli Teillä on vielä jotain kysyttävää, autan Teitä mielelläni parhaani mukaan.

 

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Ystävällisin terveisin, Mvh

 

Jan Westerling, ravintoloitsija/ krögare

+358 40 5516317

origo@restaurant-origo.com

www.restaurant-origo.com
Joanna Österlund oy, Ravintola Origo