Pikkujoulut Origon yläkerrassa 2017 menuehdotukset
Tarjouksemme joulujuhliinne ravintolamme yläkerrassa
Kiitoksia kiinnostuksestanne ravintolaamme kohtaan
Ohessa tarjouksemme pyyntönne mukaan. Toivon sen vastaavan odotuksianne. Mikäli esille nousee kysymyksiä, autan mielelläni parhaani mukaan.
Yläkerrassamme juhlanne ovat aina yksityistilaisuuksia ja viikonloppuisin tila on käytettävissä aina klo 04 asti aamulla.
Alkuun suosittelemme Origon omenaglögiä tai Origon perinteistä punaviiniglögiä
Juomiksi suosittelemme seisovaan pöytään joko Basets Seleccion Blanco ja Tinto Kataloniasta Espanjasta
tai
Rheingau Riesling Halbtrocken 2014 Saksasta ja Erasmo 2010 Chilestä
Seisovat joulupöydät yläkerrassa 2017
ORIGON PERINTEINEN JOULUPÖYTÄ
Sillikaviaaria
Tagen sinappisilakkaa ja tomaattisilliä
Lasimestarin silakkarullia
Graavattua lohta, talon sinappikastiketta
Sitrusmarinoituja jäämeren katkarapuja ja sinisimpukoita
Savulohta, tartarkastiketta
Villisikapatee, karpalohiloa
Perinteistä rosollia
Metsäsienisalaattia
Vihersalaattia, tyrnivinaigrette
Talon saaristolaisleipää, karjalanpiirakoita
Tilliperunoita, voita
Pääruoka
Harmaasuolattua joulukinkkua, paistoliemikastiketta
Rommiluumuja, voiherneitä
Lanttulaatikkoa, porkkanalaatikkoa, perunalaatikkoa
Keitetyt perunat
Jälkiruoka
AuraGold juustoa, piparkakkuja ja viikunahilloa
Konvehteja
KAPTEENIN JOULUPÖYTÄ
Origon silli ala russe
Tagen sinappisilakkaa ja tomaattisilliä
Lasimestarin silakkarullia
Graavattua lohta, sinappikastiketta
Savulohta omasta savustamosta, tartarkastiketta
Siianmätimoussea ruisleipäsillä
Ankanmaksamousse crustadit
Harmaasuolattua joulukinkkua, talon konjakkisinappia
Metsäsienisalaattia
Caesarsalaattia ja jäämeren katkapuja
Vihersalaattia, tyrnivinaigrette
Talon saaristolaisleipää, karjalanpiirakoita
Tilliperunaa
Voita, tuorejuustoa
Pääruoka
Saksanhirven paahtopaistia, portviinikastiketta ja paistettuja herkkutatteja
Mustajuuri-porkkanagratiinia
Jälkiruoka
Suklaabrownieleivoksia valkosuklaa-piparkakkuganachen kera
Briejuustoa ja marmeladia
konvehteja
Ravintola Origo käyttää kaikessa toiminnassaan mahdollisimman paljon lähiruokaa.
Ruokalistoillamme on tarjottu hankolaisen metsästäjän haahkaa, sorsaa ja tavia. Olemme vuosikausia tehneet yhteistyötä Bovikin luomulammastilan kanssa Tammisaaresta, Fiskarssin metsästäjien, sekä Kosken kartanon luomutilan kanssa Perniöstä. Uusimpana yhteistyötä on aloitettu myös Hangon Täktomissa toimivan Highland karjan kasvattajan kanssa. Kalaa ostamme mahdollisuuksien mukaan paikallisesti, tarjonnan ollessa valitettavan niukkaa. Kasviksien osalta pyrimme tekemään yhteistyötä lähialueen toimijoiden kanssa, saaden välillä mm. maa-artisokkaa, raparperia ja tyrnimarjoja paikallisilta. Pääosa käyttämistämme sienistä kerätään lähialueen metsistä.
Kaikki tarjouksemme ruoat valmistetaan ravintolassamme Origossa Hangossa itse paikanpäällä, kuten teemme normaalissakin toiminnassamme päivittäin.
Tilausehdot
Laskutus: Tilaisuuden jälkeen Joanna Österlund oy laskuttaa asiakasta (14pv netto). Ruoan minimilaskutus perustuu vahvistettuun osanottajamäärään.
Tarjouksen hinnat sisältävät arvonlisäveron (14/24%). Mikäli arvonlisävero muuttuu, muuttuvat hinnat sen mukaisesti.
Pyydämme ystävällisesti vastaamaan tarjouksemme viimeistään kahden viikon kuluessa sen saatuanne. Mikäli hyväksytte tarjouksemme pyydämme teitä ilmoittamaan lopullisen henkilömäärän viimeistään 7 arkipäivää ennen tilaisuuttanne. Varaamme oikeuden muokata tarjouksen sisältöä, mikäli jonkin tuotteen saatavuudessa esiintyisi ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.
Toivottavasti tarjous vastaa odotuksianne ja voimme tehdä Teille onnistuneen tilaisuuden.
Mikäli Teillä on vielä jotain kysyttävää, autan Teitä mielelläni parhaani mukaan.
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.
Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).
Ystävällisin terveisin, Mvh
Jan Westerling, ravintoloitsija/ krögare
+358 40 5516317
www.restaurant-origo.com
Joanna Österlund oy, Ravintola Origo