Hyvä asiakkaamme

Tarjouksemme ryhmällenne a la carte ravintolassamme 2019

Kiitoksia kiinnostuksestanne ravintolaamme kohtaan

Ohessa tarjouksemme a la carte saliimme ryhmällenne. Toivon sen herättävän mielenkiintonne. Mikäli esille nousee kysymyksiä, autan mielelläni parhaani mukaan.

Ryhmien tarjoushinnat edellyttävät etukäteen tilaamista ja vähintään 12 hengen ryhmää.

Saaristolaispöytä

Saaristolaispöytä on jälleen tarjolla 19.04-28.09.19 päivittäin 12-22


Origon saaristolaispöytä on kattaus paikallisista herkullisista raaka-aineista koottuja oman keittiömme luomuksia, sekä perinteisempiä suomalaisia saaristolaistuotteita raikkaasti esillä jäämurskapedillä.

Tunnettu seisovapöytämme sisältää noin 30 erilaista vaihtoehtoa kalaa, lihaa ja kasviksia, kaikki pääasiassa oman keittiömestarimme käsialaa. Tarjolla on talon lämminsavu- ja sitruuna-sherrygraavattua merilohta, kala- ja lihapateetamme, haukipullia, äyriäisiä, viher-, sieni- ja perunasalaatteja, paikallisen kalastajan Tage Gustafssonin mahtavia sillejä ja silakoita, kirjolohenmätiä lisukkeineen jne.

Saaristolaispöytäämme kuuluu myös lämpimät tilliperunat, talon oma saaristolaisleipä ja vaaleampi talon leipä voin kera.

***

Saaristolaispöytäämme voi hyvin yhdistää jälkiruoaksi päivän jälkiruoan, joka voi olla esim. crème brûlée, kauden piiras kuten raparperi tai mustikkapiiras, tai vaikka talon suklaakakkua.

Saaristolaispöytä on tarjolla toukokuun alusta syyskuun loppuun, sekä noin marraskuun puolivälistä jouluun.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron näytä verottomat hinnat

Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa näytä verolliset hinnat

Saaristolaispöytä 1 hlö á 29,50 € 1 hlö á 25,88 € 29,50 € 25,88 €
Saaristolaispöytä ja jälkiruoka 1 hlö á 37,00 € 1 hlö á 32,46 € 37,00 € 32,46 €
Saaristolaispöytä lounaalla ja joululounaana (arkisin klo 12-15) 1 hlö á 25,00 € 1 hlö á 21,93 € 25,00 € 21,93 €
Saaristolaispöytä lounaalla ja jälkiruoka 1 hlö á 32,00 € 1 hlö á 28,07 € 32,00 € 28,07 €

Hanko Menu 2019

Origon Hanko Menu on lähiruokaan keskittyvä kolmen- neljän ruokalajin menukokonaisuus, joka pyrkii aina tuomaan esille sesongin parhaita raaka-aineita mahdollisimman puhtaina ja luonnollisina. Alkuruokana voi olla esimerkiksi keittiömestarin naapurin maa-artisokista tai paikallisen viljelijän kurpitsoista tehtyä kermaista keittoa talossa leivotun leivän kera.

Pääruoaksi on menussa usein tarjolla paikallisen metsästäjän merilintuja (sorsaa, haahkaa, tavia tai haapanaa) tai Bovikin luomulammastilan karitsaa eri tavoin valmistettuna. Lisukkeina olemme käyttäneet henkilökuntamme keräämiä sieniä kuten korvasieniä, kanttarelleja, herkkutatteja tai suppilovahveroita, sekä tietenkin alueelta löytyvien viljelijöiden kasviksia kuten parsaa, maa-artisokkaa, erilaisia juureksia, jne.

Jälkiruokana tarjoilemme piiraita ja kakkuja paikallisista marjoista kuten mustikasta, tai kasviksista kuten raparperista.

Neljäntenä ruokalajina menuun on mahdollista yhdistää esimerkiksi lähialueen juustoloiden (Fiskars tai Kolattu Somerolta) käsintehtyjä juustoja talon hillokkeella.

TALVI

Myskikurpitsakeittoa

Vuohenjuusto-oliivibruchetta

 TAI

Jääkellarin lohta

Tillipannacotta, pikkelöityä fenkolia ja ruislastuja

***

Marskin kuhaa

Voissa paistettua paneroitua kuhaa ja haudutettua piparjuurta, uunijuureksia, tilliperunaa ja herkkutattimuhennosta

TAI

Peuraa Gullo Gårdista Tammisaaresta

Katajanmarjavoissa paistettua peuran filettä, maa-artisokkapyree, suppilovahvero-perunakakkua ja tummaa timjamikastiketta

***

Lakka Creme Brulee

TAI

Tummaa suklaakakkua ja appelsiinijäätelöä

 

KEVÄT

Hiillostettua, sokerisuolattua siikaa

Retiisisalaattia, grillattua parsaa, sitruunamoussea, talon näkkileipää

 TAI

Parsakeittoa

Pieni toast skagen

***

Bovikin luomukaritsaa kahdella tavalla

Grillattua filettä ja karitsarillette, herkkutattirisottoa, porkkanaconfit ja Portviinikastiketta

 TAI

Paahdettua kuhaa

Vihreää parsaa ja kevätkasviksia sekä Hollandaiskastiketta

***

Tyrniposset

Appelsiini-maitosuklaaganache

TAI

Raparperi-valkosuklaajuustokakkua
 

KESÄ

Hiillostettua lohipärettä ja kukkakaalipannacottaa

 Sokerihernesalaattia sekä mallasmurua

TAI

Parsa-sitruunarisottoa

Vuohenjuusto-avocadomoussea ja rucolasalaattia

***

Timjamivoissa paistettua Hankoniemen merilintua

Maa-artisokkapyree, omena-juurespyttipannua ja Portviinikastiketta

TAI

Kevyesti savustettua siikaa

Kanttarelleja, varhaisperunaa ja kesäkasviksia, sitrusvoikastiketta

***

Valkosuklaapannacotta

Limoncello marinoituja mansikoita

TAI

Britakakkua

Mansikkaa, mantelia ja vaniljamoussea

 

SYKSY

Graavilohi-jokiraputartar

Tillimarinoitua perunaa, kuivattua kaprista, sinappidressing

TAI

Metsäsienikeittoa kauden sienistä

Savukylkipasteija

***

Paahdettua siikaa

Kukkakaalirisottoa, fenkolisalaattia ja jokirapukastiketta

TAI

Timjamivoissa paistettua Hankoniemen merilintua

Maa-artisokkapyree, omena-juurespyttipannua ja Portviinikastiketta

***

Vaniljapannacotta

Tyrnikompottia ja valkosuklaakristallia

TAI

Omenakompottia ja vaniljajogurttimoussea

Inkiväärisiirappia sekä mantelipraliinia

Hinnat sisältävät arvonlisäveron näytä verottomat hinnat

Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa näytä verolliset hinnat

Hanko Menu 3 ruokalajia 1 hlö á 45,00 € 1 hlö á 39,47 € 45,00 € 39,47 €
Hanko Menu 4 ruokalajia 1 hlö á 49,50 € 1 hlö á 43,42 € 49,50 € 43,42 €
Hanko Menu 5 ruokalajia 1 hlö á 53,00 € 1 hlö á 46,49 € 53,00 € 46,49 €

Ravintola Origo käyttää kaikessa toiminnassaan mahdollisimman paljon lähiruokaa.

 

Ruokalistoillamme on tarjottu hankolaisen metsästäjän haahkaa, sorsaa ja tavia. Olemme vuosikausia tehneet yhteistyötä Bovikin luomulammastilan kanssa Tammisaaresta, Fiskarssin metsästäjien, sekä Kosken kartanon luomutilan kanssa Perniöstä. Uusimpana yhteistyötä on aloitettu myös Hangon Täktomissa toimivan Highland karjan kasvattajan kanssa. Kalaa ostamme mahdollisuuksien mukaan paikallisesti, tarjonnan ollessa valitettavan niukkaa. Kasviksien osalta pyrimme tekemään yhteistyötä lähialueen toimijoiden kanssa, saaden välillä mm. maa-artisokkaa, raparperia ja tyrnimarjoja paikallisilta. Pääosa käyttämistämme sienistä kerätään lähialueen metsistä.

Kaikki tarjouksemme ruoat valmistetaan ravintolassamme Origossa Hangossa itse paikanpäällä, kuten teemme normaalissakin toiminnassamme päivittäin.

Tilausehdot

Laskutus: Tilaisuuden jälkeen Joanna Österlund oy laskuttaa asiakasta (14pv netto). Ruoan minimilaskutus perustuu vahvistettuun osanottajamäärään.

 

Tarjouksen hinnat sisältävät arvonlisäveron (14/24%). Mikäli arvonlisävero muuttuu, muuttuvat hinnat sen mukaisesti.

 

Pyydämme ystävällisesti vastaamaan tarjouksemme viimeistään kahden viikon kuluessa sen saatuanne. Mikäli hyväksytte tarjouksemme pyydämme teitä ilmoittamaan lopullisen henkilömäärän viimeistään 7 arkipäivää ennen tilaisuuttanne. Varaamme oikeuden muokata tarjouksen sisältöä, mikäli jonkin tuotteen saatavuudessa esiintyisi ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.

 

Toivottavasti tarjous vastaa odotuksianne ja voimme tehdä Teille onnistuneen tilaisuuden.

 

Mikäli Teillä on vielä jotain kysyttävää, autan Teitä mielelläni parhaani mukaan.

 

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Ystävällisin terveisin, Mvh

 

Jan Westerling, ravintoloitsija/ krögare

+358 40 5516317

origo@restaurant-origo.com

www.restaurant-origo.com
Joanna Österlund oy, Ravintola Origo