Hyvä asiakkaamme
Yksityiset juhlat baarissamme 2019
Kiitoksia kiinnostuksestanne ravintolaamme kohtaan
Ohessa yksi esimerkkimenukokonaisuutemme juhlista baarissamme. Muokkaamme sitä mielellämme toiveidenne mukaan ja mikäli esille nousee kysymyksiä, autan mielelläni parhaani mukaan.
Ryhmän minimikoko seisoville pöydille on 25 henkeä, pienemmille ryhmille toteutamme menut lautastarjoiluna. Cocktailtilaisuuksissa minimitilaus on 200kpl cocktailpaloja.
Pyydä meiltä teidän ryhmälle henkilökohtainen tarjous tarkalla päivä- ja henkilömäärällä niin saat juuri sinulle räätälöidyn hinnan.
TAPASPÖYTÄ
Savulohibruchetta
Kurpitsa-vuohenjuustopiiras
Uunisilakkarullia tomaatti-kanelikastikkeessa
Grillattuja kasviksia basilikaöljyssä
Ilmakuivattua kinkkua ja melonia rucolasalaatin kera
Chorizolihapullia, Salsiccia makkaraa
Rosmariinipaahdettuja perunoita ja punajuuria
Origon sinappia, mojokastiketta, aiolia
COCKTAIL TILAISUUS
Graavi siika & mallas
Mäti & ruis
Savusärki & tilli
Vuohenjuusto & tomaatti
Porsas & meloni
Palvihirvi & pippuri
Tummasuklaa & mansikka
Brie & marmeladi
Paahdettu valkosuklaa & karpalo
SATAMA BUFFET
Mätimousseruisnapit
Katkarapuskagenia saaristolaisleivällä
Sesamlohta, limemajoneesi
Härkäpastramia, yrttijogurttia
Tomaatti-helmimozzarellasalaattia
Caesarsalaattia naturel
Kirkas kapris-perunasalaatti
Maalaisleipää, voita
***
Talon vadelma-suklaamoussekakkua
SAARISTON MAKUJA
Tagen herkkusilakkaa ja tomaattisilliä
Lasimestarin silakkarullia
Graavattua lohta, sinappikastiketta
Kylmäsavulohi-piparjuuriterriiniä
Savumuikkumousseruisnappeja
Lohta Origon omasta savustamosta, tartarkastiketta
Härkäpastramia, yrttijogurttia
Metsäsienipiirasta
Raikas rucola-vihersalaatti uunikuivattujen tomaattien kera
Vuohenjuustosalaattia, tyrnivinaigrette
tilliperunaa
Saaristolaisleipää, karjalanpiirakoita, voita
***
Uunilohta
Keitettyjä perunoita, kauden kasviksia, purjo-voikastiketta
TAI
Kevyesti savustettua porsaan kassleria
Uunipaahdettuja hunajajuureksia ja timjamiperunaa, kermaista konjakki-pippurikastiketta
TAI
Pinaattimoussella gratinoitua nieriää
Juures-perunagratiinia, jokirapukastiketta
TAI
Yön yli haudutettua peuranniskaa
Metsäsieni-juurespyttipannua, timjamikastiketta
*****
Mansikka-limejuustokakku
Hinnat sisältävät arvonlisäveron näytä verottomat hinnat
Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa näytä verolliset hinnat
Tapaspöytä | 1 hlö á 32,00 € | 1 hlö á 28,07 € | 32,00 € | 28,07 € | |
Cocktail tilaisuus | 1 kpl á 2,20 € | 1 kpl á 1,93 € | 2,20 € | 1,93 € | |
Satama Buffet | 1 hlö á 38,00 € | 1 hlö á 33,33 € | 38,00 € | 33,33 € | |
Saariston Makuja Lohi tai Porsas pääruokana | 1 hlö á 44,00 € | 1 hlö á 38,60 € | 44,00 € | 38,60 € | |
Saariston Makuja Nieriä tai Peura pääruokana | 1 hlö á 49,00 € | 1 hlö á 42,98 € | 49,00 € | 42,98 € |
Ravintola Origo käyttää kaikessa toiminnassaan mahdollisimman paljon lähiruokaa.
Ruokalistoillamme on tarjottu hankolaisen metsästäjän haahkaa, sorsaa ja tavia. Olemme vuosikausia tehneet yhteistyötä Bovikin luomulammastilan kanssa Tammisaaresta, Fiskarssin metsästäjien, sekä Kosken kartanon luomutilan kanssa Perniöstä. Uusimpana yhteistyötä on aloitettu myös Hangon Täktomissa toimivan Highland karjan kasvattajan kanssa. Kalaa ostamme mahdollisuuksien mukaan paikallisesti, tarjonnan ollessa valitettavan niukkaa. Kasviksien osalta pyrimme tekemään yhteistyötä lähialueen toimijoiden kanssa, saaden välillä mm. maa-artisokkaa, raparperia ja tyrnimarjoja paikallisilta. Pääosa käyttämistämme sienistä kerätään lähialueen metsistä.
Kaikki tarjouksemme ruoat valmistetaan ravintolassamme Origossa Hangossa itse paikanpäällä, kuten teemme normaalissakin toiminnassamme päivittäin.
Tilausehdot
Laskutus: Tilaisuuden jälkeen Joanna Österlund oy laskuttaa asiakasta (14pv netto). Ruoan minimilaskutus perustuu vahvistettuun osanottajamäärään.
Tarjouksen hinnat sisältävät arvonlisäveron (14/24%). Mikäli arvonlisävero muuttuu, muuttuvat hinnat sen mukaisesti.
Pyydämme ystävällisesti vastaamaan tarjouksemme viimeistään kahden viikon kuluessa sen saatuanne. Mikäli hyväksytte tarjouksemme pyydämme teitä ilmoittamaan lopullisen henkilömäärän viimeistään 7 arkipäivää ennen tilaisuuttanne. Varaamme oikeuden muokata tarjouksen sisältöä, mikäli jonkin tuotteen saatavuudessa esiintyisi ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.
Toivottavasti tarjous vastaa odotuksianne ja voimme tehdä Teille onnistuneen tilaisuuden.
Mikäli Teillä on vielä jotain kysyttävää, autan Teitä mielelläni parhaani mukaan.
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.
Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).
Ystävällisin terveisin, Mvh
Jan Westerling, ravintoloitsija/ krögare
+358 40 5516317
www.restaurant-origo.com
Joanna Österlund oy, Ravintola Origo